Två Gax 100 miles samt Gax Höga kusten

Eventuellt kommer två The Gax 100 miles att arrangeras nästa år. Dock är ingenting i nuläget klart än. Båda loppen arrangeras enligt samma koncept som våra tidigare arrangemang.  Datumet för det ena Gax 100-loppet är redan känt (24/7-25/7). Det extra Gax 100 är tänkt att arrangeras under tisdagen och onsdagen 20/7-21/7. Alltså samma vecka som det traditionella loppet.

Sandhammaren Skåneleden

Sandhammaren, Österlen i Skåne

Håll och mäland i Nordingrå

Utsikt från Håll och Hållsjön i Nordingrå där banan passerar

Vi funderar också på att arrangera ett Gax Höga kusten nästa sommar. Vi siktar på  en 50-milare och vi har just påbörjat diskussioner med de berörda. Datum och bansträckning kommer att publiceras om vi kan gå vidare med våra planer.

Stay tuned!! Nya uppdateringar kommer på Facebook och här på hemsidan löpande (såklart).