UTMB och ny gps-rutt

I december fick vi förnyade poäng som kvalificeringstävling till Ultra Trail du Mont Blanc 2017. Förvånande nog så har UTMB-organisationen skickat ut 2017 års logga till en del tävlingar medans andra tävlingar fått en 2016 års logga.  UTMB har ändrat policy vad det gäller innebörden av loggan. Året 2016 på loggan gäller som kvalificeringslopp och inte tävlingen UTMB 2016. Vissa tävlingar här i Sverige har fått 2017 års loggan och har den uppe på hemsidan och där syftar den på tävlingen UTMB 2017.

Detta kan vara förvirrande för de som tänkt springa UTMB och inte känner till detta. Men för att ni ska veta vad som gäller så är det säkrast att gå in på UTMB:s hemsida för den senaste  informationen. Lycka till med er satsning !

Vi har med nya gps-mätningar beslutat oss om att ändra banan och också lagt ut en ny gps-rutt på gpsies.com