Nu är det bara några få veckor kvar tills anmälan öppnar.

I skrivande stund är det 26 dagar kvar tills anmälan öppnar och vi ser verkligen fram emot denna dag med stor spänning.

Vill man vara med på detta event utan att behöva springa så går det också bra. Att uppleva detta lopp på nära håll under en helg kommer bli en upplevelse bara det. Som arrangör av The Gax 100 miles kan vi ordna transport till de olika vätskekontrollerna i de två bilar vi själva åker i. Vi har tre vätskekontroller som är bemannade. Den första i Magleberg (42 km), den andra i Haväng (80 km) och den tredje i Sandhammaren (128 km). Anhöriga som vänner till tävlande får gärna kontakta oss så ska vi försöka hjälpa er med att supporta er tävlande så gott vi kan. Förvisso är det ett år kvar tills tävlingen går av stapeln men vi tycker att det redan nu är tid för att informera om hur man kan delta i The Gax 100 miles utan att springa en meter. Kontakta oss på  gax@gax100.com och skriv vad ni skulle kunna tänka er att göra.

Leave a Reply